Stiekem in mijn ondergoed gestopt… Sextoy op afstandbediening getest

Onlangs kreeg ik de gelegenheid van Secretshop.nl om een geweldig product te beoordelen. Ik had ze al een keertje gezien op de site, en was eigenlijk best nieuwsgierig geworden of het ook werkelijk de prijs waard was. Voorwaarde was wel dat ik er een stukje over zou schrijven. Nou hierbij mijn fantasievolle ervaring over de 10 Speed Remote Egg.

Hoe had je ‘m gevonden?

Dat was best eenvoudig, ik was aan het snuffelen op de site van Secretshop en vond ‘m bij de Toys voor dames, onder het kopje vibratie eitjes. Ze hebben er best veel in het assortiment, deze was grappig in allerlei kleurtjes beschikbaar. Ik was ook wel benieuwd of ik verschil zou voelen in de 10 verschillende standen van het kleine apparaatje. Een vriendin van me heeft ook een vibratie eitje en die was er wel erg tevreden over. De 10 Speed Remote Egg is een klein plastic ei met een mooie coating er over. Het wordt geleverd met een afstandsbediening die op 20 meter nog werkt. Je kunt er dus samen mee spelen.

 

10 speed vibrerend ei met afstandsbediening

Hoe was de verzending?

Ik wilde ‘m eigenlijk zo snel mogelijk hebben, dus heb ‘m op woensdagochtend 12 uur besteld. Ik kreeg ‘m donderdag al thuis geleverd. Snel toch? Ik was gewoon thuis, dus de postbode kon het me zo overhandigen. Omdat de doos helemaal blanco is en er geen afzender op staat had de goede man niet door dat er een heerlijk speeltje in het doosje zat. Het ei was mooi en veilig verpakt, zodat het in ieder geval niet beschadigd is aangekomen.

Dit staat er op de site van de Secretshop over dit vibrerende ei:
Dit kleine draadloze trillende ei heeft 10 verschillende, zeer spannende functies, volledig regelbaar met de draadloze afstandsbediening. Je kunt het eitje besturen met de draadloze afstandsbediening van maximaal 20 meter afstand. Het ei heeft een zachte, zijdeachtige laag. Dit geeft het een unieke look en feel.

De afstandsbediening is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en heeft een sluiting die het gemakkelijk maakt om het te hechten aan je sleutelbos. De batterijen zijn inbegrepen. ( 2 x AAA Batterijen).

Tip: Geef de afstandsbediening aan uw partner en geniet.

Merk: Shots Toys
Lengte: 8 cm
Diameter: 3.5 cm
Materiaal: ABS (Plastic)
Batterijtype: 2x AAA Batterijen
Batterijen: inclusief
Waterproof: ja
Weekmakervrij: ja
Bediening: wireless afstandsbediening
Vibratie: variabele trillingen/multispeed

Wat vond je van de 10 Speed Remote Egg?

Dit was weer echt een product waar ik heel blij van wordt. Wij allebei eigenlijk. Mijn man vond het namelijk ook leuk om met de draadloze afstandsbediening te spelen en mij dus te testen. Ik stopte ‘m in mijn ondergoed en mijn man wilde graag de draadloze afstandsbediening testen. Hij liep door het hele huis, harder, zachter, en weer harder. Oh wat was dat een genot! Dit is een prima klein en makkelijk hanteerbaar alternatief voor de vibrator die ik normaal in mijn slaapkamer gebruik. Ook nog eens handig, hij past zo in je handtas! Vergeet dan niet de afstandsbediening

Zou je de 10 Speed Vibrating Egg zelf kopen of niet?

Voor beginners is dit een heerlijke toy die je goed kunt gebruiken om wat creativiteit in de slaapkamer toe te voegen. Nog leuker is het voor paren die in het openbaar ondeugend willen zijn. Gebruik ‘m in het openbaar vervoer of als je op straat loopt. Heerlijk! In een rustig restaurant of een bibliotheek is het niet echt handig, omdat het ei best wel luidruchtig is. Het was wel even uitzoeken hoe de afstandsbediening precies werkte, maar dat hadden we snel onder de knie.
Ik zou dit vibrerende ei zeker kopen, en beveel het hierbij ook aan iedereen aan. Voor de prijs van slechts € 39,90 kan je ‘m kopen in de kleuren paars, groen, zwart en is ook nog in een kleinere variant te krijgen in nog meer kleuren.

sextoy-afstandbediening-orgasme

Wat was je ervaring met de Secretshop?

Geweldig! Ik heb al vaker bij ze besteld, ik kreeg een keurige bevestiging van mijn bestelling, het afrekenen is duidelijk, ik weet dat er echt professionals achter zitten. Ze houden de website overzichtelijk, zodat ik mijn speeltjes makkelijk kan vinden voor zowel mij als mijn man. Maar ook mijn homo vrienden vinden er daar van alles wat ze nodig hebben. Kortom voor ieder wat wils. Ga het zelf maar eens bekijken in onze online sekswinkel.